Cultural Appropriation Bingo

Den här bloggen har varit ovanligt tyst de senaste två veckorna, men var inte orolig! Jag har inte slutat skriva. I stället har jag varit i New York (jag vet!), där jag bland annat såg den här snubben chilla på röda mattan:

will smith

Ja. NEW YORK. Staden där drömmar blir sanna! Staden där man stöter på the freakin’ Fresh PRINCE när man går ut ur tunnelbanan. Jag och en kompis blev även (randomly) intervjuade (!) av MTV (!!) om slut-shaming och feminism (!!!).

NEW YORK, asså. Jag vill bara ha mer.

I alla fall! Här är en relevant och rolig illustration av mitt tidigare inlägg: Cultural Appropriation Bingo (via Dr Sheila Addisons hemsida). Mina personliga favoriter: ”varför gnälla om någonting så oviktigt?” (för vad som är viktigt och oviktigt kan ju avgöras rent objektivt) samt ”så du menar att min vithet automatiskt gör mig till en rasist?” (populärt i den pågående svenska antirasistiska debatten, yay!). ENJOY och använd medan jag snickrar ihop ett längre (och gnälligare) inlägg om bland annat den nutida liberala kritiken av antirasismen. HAWT topic, I know.

cultural appropriation bingo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s